Opdrachten Fabriek ICT

 

Vele organisaties kennen inmiddels de meerwaarde van de ICT advies en projectmanagement diensten van Fabriek ICT. Sommige organisaties maken direct  gebruik van de dienstverlening van Fabriek ICT en andere organisaties maken indirect gebruik van de dienstverlening via subcontracting. Dit laatste wil zeggen dat door grotere ICT dienstverleners kennis en tijd bij Fabriek ICT wordt ingekocht en die ingezet (gedetacheerd) wordt voor opdrachten bij hun eigen klanten.

 

Directe klanten van Fabriek ICT zitten veelal in het MKB segment. Opdrachten voor de industrie, overheid, telecommunicatie en groot zakelijke dienstverleners zoals banken lopen meestal indirect via grotere ICT dienstverleners.

 

Bij iedere nieuwe opdracht worden aard, omvang, duur, prijs en overige voorwaarden voor aanvang overeengekomen en schriftelijkvastgelegd in een overeenkomst

  • Aard en omvang van de opdrachten zijn divers van vooronderzoek tot en met de uiteindelijke realisatie.
  • Het werkterrein varieert van ontwerp, ontwikkel, test tot operationele service afdeling.
  • Op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau kan de ICT dienstverlening van toepassing zijn.

De meeste opdrachten liggen op het vlak van advies en projectmanagement voor selectie en implementatie van infrastructuur voor telecommunicatie, datacenters, netwerken, (web, applicatie en database) servers, opslagsystemen SAN en NAS, kantoorautomatisering en internet.

 

De opdrachtgevers van Fabriek ICT zijn in hun branche veelal toonaangevend in het gebruik van informatie en communicatie technologie ter ondersteuning van hun core business. Fabriek ICT heeft daarom goede kennis van en ervaring met de hardware en software technologie van ICT marktleiders zoals o.a. van Microsoft, Cisco, Dell, HP, Avaya, Mitel. Daarnaast is Fabriek ICT ook goed geïnformeerd over de mogelijkheden van vele populaire en goede producten van kleinere ICT producenten en open source oplossingen.

 

Contactgegevens

Trenakkerweg 1

9321 TR PEIZE

 

+31 (50) 507 31 45

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Copyright © 2014 Fabriek ict solutions. All Rights Reserved.